Nieuw: Arkada techniek voor ingroeiende teennagels

Last van ingroeiende teennagels? De Arkada techniek biedt de oplossing!
Behandeling van ingroeiende teennagel met de Arkada techniek

Heeft u een pijnlijke, ontstoken of gedeformeerde probleemnagel? Dan is er goed nieuws! De Arkada methode is een niet chirurgische methode voor nagelcorrectie. De nagel wordt in een optimale vorm gebracht en vastgezet met een speciale acryl. De pijn van de ingroei verdwijnt al na de eerste behandeling. Na de Arkada behandeling ziet uw nagel er mooi en natuurlijk uit.

Met de Methode van Arkada stabiliseren we de groeispoor van de nieuwe nagel. Op deze manier wordt het effect van ingroeien of het buisvormig indraaien van de nagelplaat voorkomen. De behandeling van de Arkada kan veilig uitgevoerd worden bij personen met diabetes en neuropathie.

Door gebruik te maken van het blokje van Arkada (zo wordt het werktuig genoemd)krijgt de nagelplaat de juiste vorm. Het blok stabiliseert de nagel en met behulp van een speciale acryl wordt de vervormende kracht die op de nagel staat weggenomen.

Wilt u meer weten over de behandeling of wilt u de Arkada brochure aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

[contact-form to=”info@camathe.nl” subject=”Ik heb interesse in de Arkada techniek”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Vraag en/of opmerking” type=”textarea”][/contact-form]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + twintig =