Camathé Medisch Pedicure Enschede

Over Camathé

Medisch pedicure

Mijn naam is Caroline van de Straat-Lankheet. Van oorsprong ben ik kapster maar in 2009 besloot ik een opleiding pedicure te volgen. Op 29 juni 2010 heb ik mijn diploma Pedicure behaald. Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik in april 2012 mijn branch diploma medisch pedicure behaald en heb ik mij gespecialiseerd in de revolutionaire Arkada Methode om ingroeiende teennagels te verhelpen.

Opleiding & kennis

Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen o.a. ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. de medisch pedicure volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandeld) arts. De medische pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Medisch Pedicure behandelingen kunnen mits door een arts verwezen, worden vergoed door de zorgverzekering. (afhankelijk van hoogte verzekering).

Ik ben aangesloten bij Brancheorganisatie voor de Pedicure “ProVoet” en werk ik volgens de branchegerichte “HAM-Code” dat spelregels inhoud voor Hygiëne Arbeidsomstandigheden en Milieu. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

image2-e1510768812622

Wilt u een afspraak maken?

Aangesloten bij